Στις 20 Δεκεμβρίου 2022, το σχολείο μας, σε συνεργασία με την Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά “Ο Καλός Ποιμήν”, διοργάνωσε τον Δρομικό Αγώνα αλληλεγγύης Solidarity Run. Στον αγώνα συμμετείχαν ανήλικοι μαθητές από τον Καλό Ποιμένα, μαθητές  και εκπαιδευτικοί του σχολείου μας.

Οι εθελοντές μας χρησιμοποίησαν την φαντασία τους και το μεράκι τους και ετοίμασαν ζωγραφιές, τις οποίες έβαλαν σε σταντ, έβαψαν μπλούζες με ζωγραφιές αλλά και το όνομα του σχολείου και ήταν στην υποδοχή των ανηλίκων καλωσορίζοντάς τους και κάνοντάς τους να αισθανθούν όμορφα.

Μετά τη λήξη του αγώνα όλοι συγκεντρωθήκαμε στο προαύλιο του σχολείου όπου έγινε απονομή μεταλλίων στους νικητές, αλλά και απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων συμμετοχής σ όλους τους “αθλητές”, εθελοντές και καθηγητές.

Οι γονείς αλλά και οι εκπαιδευτικοί συγκέντρωσαν είδη και δωροεπιταγές δείχνοντας την στήριξή τους στους ανήλικους αλλά και στο σχολείο για την πρωτοβουλία να διοργανώσει αυτή την φιλανθρωπική δράση αλληλεγγύης.

Ευχαριστούμε τον κ. Ζαρίφη για την δημοσιοποίηση της δράσης αυτής, τον κ. Δημήτρη και την κ. Αλεξία για το catering που προσέφεραν στους συμμετέχοντες μετά το τέλος του αγώνα, τα super market Σκλαβενίτης για την προσφορά νερών, χυμών και μπανανών, τους διασώστες και τους γιατρούς από το νοσοκομείο της Νίκαιας για την παραμονή τους στον χώρο ώστε να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες σε περίπτωση ανάγκης, το Λιμεναρχείο Πειραιά για την άδεια πραγματοποίησης του αγώνα, τον Δήμο Πειραιά για τους εθελοντές στο μήκος της διαδρομής και την τοποθέτηση της αψίδας στο σημείο εκκίνησης, την εκπαιδευτικό κ. Τσαλατσάνη για την υπέροχη αυτή ιδέα και διοργάνωση, τον διευθυντή μας κ. Τριανταφύλλου ο οποίος αγκάλιασε με ιδιαίτερη θέρμη αυτή την δράση και ανέλαβε όλες τις απαραίτητες επαφές και διαδικασίες, τους εκπαιδευτικούς μας για την πολλαπλή προσφορά τους και φυσικά τους μαθητές μας, τους γονείς και το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

print